Wednesday, December 7, 2011

#Wordless Wednesday




Don't you think we should suggest this how does someone feels about us section to google? It will be useful.

p/s: Nahh, crap. Just kidding.

Bui-bui. 

8 comments:

NZ Diaz said...

haha lawak kut. aku rasa kalau ada lagi susah. memang bagus kalau orang yang kita suka, suka kita. tapi macam mana kalau orang yang kita tak suka suka kita dan kita tahu? buat seram je. haha

Maicher said...

kau ni kanak² sangat la.

kalau aku lebih kepada 'eh orang ni marah kat aku ke eh?' nak google jap ah. :p

haha

Nurul Iman Rosman said...

I wish too, hehee ;)

akima_abdullah said...

hahha. aku pun nak gak. yelah an,tyme macam ni lah kita bole tahu orang tu sayang kita ke tak. hihiks.

Maicher said...

kim. dah boleh la. google dah approved application aku. pegi la google perasaan siapa yang ko nak tau skarang.

:pp

cha zainol said...

kau lagi dashat dari aku. aku wish nak bawa masuk exam ja. haha.

Maicher said...

tu lah. over gila nak wish benda macam ni.

T___T

Wanie said...

hehe..idea yang menarik..tapi kang ad eyang takleh terime lak..