Tuesday, November 1, 2011

April 4th

Dah memang jodoh agaknya.

Sehingga ke hari ini, ni entri yang ke 100, tarikh hari ni 1.11.11, follower ada 333.

Asal semua cantik je nombor ni. Kuikuikiui.

Okays, sebenarnya aku nak cakap terima kasih yang menggunung tinggi kat sape² yang dah mengikuti blog aku selama aku kat blogesphere ni. Yang komen, yang kritik, yang tolong klik Ads, (walaupun baru RM 11.00) yeah, semua la. TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK. 

Tapi aku lagi nak berterima kasih kepada orang yang betul² baca apa yang aku tulis. Maksud aku bukan blindly follow je. Aku tak kesah kot komen ke tak bcos sometimes kita tak rasa nak komen apa². We just read and then smile and then close tab. (Mesti orang yang berbuat demikian sedang tersenyum)

Oh pastuh satu lagi, sorry kalau selama kita bersahabat di dunia maya ni, aku ada buat korang terasa. Serious, aku tak sengaja. Harap kita kawan sampai bila².

Less than three all of ya!




Bui-bui.

3 comments:

NZ Diaz said...

jelesnya. aku dah buat 2 tahun follower baru berapa kerat. cheist

ayat ni seriously, kelakar : We just read and then smile and then close tab. (Mesti orang yang berbuat demikian sedang tersenyum)

haha XD

Ekako said...

lucky number kot.. hehe

Maicher said...

zaid. those are just number. tapi berapa kerat je yang betul² komited. aku lagi suka kalau follower sikit tapi semua stick dengan aku.

tak guna banyak² kalau ignore je lepas follow. ak serious.

kecewa dengan orang yg buat camtuh.
:(