Wednesday, November 2, 2011

I don't have strength.

Aku tak pernah sangka ada orang nak jealous dengan aku. Sebab serious, aku takde ape yang nak di jealouskan. Serious, takde apa.


Dah la tak pandai, tak cantik, perangai macam apa, harta pon takde. See, nak jeles ape jika begini halnya? Ish, kawan aku ni. Ko lagi gempak gemilang sebenarnya. Ko je yang tak tau.


You're so cute. Believe me. A way cuter than me! Salah orang dah ko nak jeles ni. :p




Hmm, takpe la. Ni intro je kot. Aku nak tulis pasal tag. Ada orang tag lagi. Kena la buat kan. :D



Rules?
1.You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for people you tagged to answer. 
4.You have to choose 11 people to tag and link them to the post. 
5.Go to their page and tell them you have tagged him/her. 
6. No tag backs. 
7. No stuff in the tagging section about. 'You are tagged if you are reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.

11 things about me :
Memandangkan aku dah buat, klik kat sini untuk jawapannya. :D

Questions from Nad
01. Berapa lama korang berblogging neyh?
Lepas SPM haritu. April 2010.

02. Sekarang nie korang sedang belajar, kerja or penganggur sepenuh masa?
Suri rumah sepenuh masa.


03. Benda apa korang paling tak suka dalam dunia nie? tak kisah la haiwan, benda, or pape je la~
Orang yang berat sebelah. BIAS!

04. Korang ada bantal busuk tak? kalau ada dah berapa lama korang bersama dgn bantal tuh?*amekkk kao soalan akuh. ahaha
Busuk takde. Wangi je.

05. Berapa ramai kengkawang kat fb korang? dan adakah korang kenal tiap sorang or randomly approve je?
644. Aku tak approve kalau tak kenal.

06. Korang mesti ada handphone kan kan kan? berapa lama dah korang guna handphone tuh and jenama apakah handphone korang tuh?
iPhone jeww.

07. Between comics and novels, which 1 would u choose?
News paper.

08. Korang giler gadget tak?
Giler kentang!

09. Adakah korang kaki jalan dan sejauh mana dah korang berjalan? senang citer, byk dah ke tempat yg korang lawatiii.
Aku memang suka travel. Nanti la aku dah kerja. Impian aku nak round Europe kot. Argh.

10. Berapa ramai bff yg korang ada?
A few.

11. Menyampah tak dgn soalan-soalan yg diberikan nie? hahahaha.
Tak lah. Suka je. :)


So these are my questions.
1. Describe yourself in 3 words.
1.What is your favourite blog? (include the address too)
2.What is your favourite all time quote?
3.Your strength?
4.Do you like mathematics?
5. Aku tak kenal mana pon Maisarah Alloha ni. Tapi aku rasa dia seorang yang _______

I tagged



6 comments:

NZ Diaz said...

sebenarnya aku ketawa kat atas. nampak je nama aku, terus hilang ketawa. ciss

Maicher said...

gila laju ko ni eh. ak tak sempat nak betau lagi ko kene tag. umak aih.

boleh bagi anugerah follower paling setia kat ko ni. haha

nad said...

hahaha. nice answer la mai ;)

namumora akime said...

kalo den reply kek fesbuk jo xbleh?huhu

Maicher said...

haha. bereh blako.

namumora akime said...

nanti cuti ye..asik lupe jo =.="