Tuesday, June 26, 2012

0.06 to 4.0. Almost there.


So the result is out. Remember the other time I told you something on this post.Yang ada orang mintak tolong on something and I feel hesitate sebab examination is around the corner?


And tell you what? That person got 3.98! Thatz iz awezome. And shes right kids. Keberkatan tu yang kita nak cari. 


Sometimes kita study berhempas pulas, burn the midnight oil and everything, still tak dapat result gempak jalur gemilang. Why?


Sebabnya banyak. Tapi antaranya yang aku nak stress are

  • Study, tapi tak absorb pon apa yang di study nya dalam otak. Kenapa tak absorb? More on that later.
  • Allah nak uji kita. Nak tengok kental mana kita dengan ujian kegagalan tu.
  • Takdak keberkatan. THIS! 

Just so you know, and please know, I'm not smart. I'm a slow learner. I don't have strength. I'm weak. I'm everything on the negative list. But somehow, miracles happened in my recent result. Alhamdulillah for that. And my warm congratulation to my classmates yang dapat 4 flat tuh. :)

And for those yang tak dapat, mari kita kejar mereka! Jangan give up please. Jangan down please. Pleaseee pleasee pleaseee kamu jangan nakal *tetibe*

So pengajarannya ialah, do good deeds. It does affect our life. It's just we, that couldn't see it. I hope you get what I'm trying to say.


p/s: Bila aku baca balik, isi post ni macam terabur. Nak tahu kenapa? Sebab sem ni hidup aku macam terabur. OTL 
p/s/s: Adik aku kata ustaz dia kata, kalau agak² hidup macam serabut tu, check balik hubungan dengan Allah. I better check. 




Imma get this for self reward. I love you Mysarah Alloha. Yes, I'm obsess with myself. 


Bui-bui.




2 comments:

akima_abdullah said...

Woahh,congrats mai untuk result anda. Hehe. :D

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Maicher said...

aaaaa tq.