Sunday, June 19, 2011

Shame on you.


Peace be upon you my lovely brothers and sisters.

I was actually heading to bed albeit I don't feel sleepy at all. Is this insomnia? Sigh. So, I decided to browse stored ancient pics in my hard disk. Hehe.



I know I spoiled the pic. The motive is obvious aite?. I just wanna focus on my parents. HAHA

I ended up found this pic. I dearly miss mom and dad. (padahal dorang baru jea hantar tadi.pelis lah Mai) I always wanna say thank you for everything that you have done. But, I have one stupid weakness. I FEEL SHY TO DO SO. If just in case you are reading this ibu or ayah, THANKS FOR SENDING ME tadi. You have no idea how much I appreciate it. A trillion thanks I bid to both of you. I always pray that I will have the opportunity to repay you one day. Yah I know I can't repay. But at least, do something aite? Amin.

p/s: Alhamdulillah. Thank You Allah. Helluva of happiness you gave me. Miracles happens in my result mann!

Bui-bui.


5 comments:

mrs.asrafovic said...

kejam part editing ur pic..
hahha...gud2..yah u can do something 4 ur parents....:)
nice~~ i'll follow ur blog???
of crse~~~~ hehe

MAiCHER said...

ngahahaha.
that's my cousin.
dia ok je kot. hakhakhak

iKhRam said...

hahaha..
jgn malu-malu.. nnt mai juga yang rugi.. buat jer.. tgok saya.. kalau saya rasa saya nak peluk.. saya peluk.. klau saya rasa saya nak cium, saya cium.. kadang2 saya anta kad2 yg saya tulis ayat2 romantik..

sebab kalau saya tak buat hari ni.. saya takut saya tak sempat nak lakukannya.. umo mak ayah kita makin singkat.. dan usia kta pun kita tak tau panjang mana..

betul tak?
teringat mcm mana mak saya baca entry hari ibu dalam blog saya.. huhuhu.. saya rasa puas sekali..

fifianggun said...

haha,,sometimes u have same behaviour with me,,,feel shy with own parents,,,kalau dengan kawan kita selalu tak kisah kan,,kalau dengan parents or family rasa janggal je,,hurm,,,tapi dah besar ni ok sikit kott,,,try to overcome it sikit demi sikit

MAiCHER said...

@ikhram.
haha. tulah pasal. memalukan betol ada weakness macam ni. am memang. siap upload lagi! haha. memang sy salute ah.

@fifi.
ngahaha. ntah apa-apa kan kita? :p good luck to us in the process to overcome it! ^__^