Thursday, February 23, 2012

Penat.



Hello, assalamualaikum dan selamat sejahtera. Ini adalah post yang kesembilan untuk tahun ni. I bet no one cares. Well of course, who cares. 


Post ni sekadar untuk meluahkan apa yang aku rasa. Jadual sem ni sangat pack. Aku penat ah. Serious penat dengan kerja yang berkilo-kilo. :( 








Padahal masa mula² dapat jadual harituh punya heaven kelas pagi je, petang takde. Tapi apa yang dah jadi sekarangg? Asyik replacement kelas tak habes². Tak, aku tak merungut. Sekadar berkongsi dengan anak² aku apa yang telah ibu mereka lalui pada usia ibu mereka hampir mencecah 20 tahun. :pp






Dah busy busy macam ni, aku teringat satu artikel yang aku baca kat Productive Muslim. Best artikelnya. Nak baca full tekan ah link tu. Yang bawah ni sebahagian jewww.





His son, Abdullah, asked his father one day: “Abi when will we ever relax?” His father, one of the greatest revivers of the Sunnah and a role model for all Muslims, looked him in the eye and said: “With the first step we take into Jannah.”



Aku harap sangat korang klik link tuh. Taktahu kenapa, tapi bila aku baca, meremang bulu roma.

p/s: Aku suka ayat last artikel tuh. So sweet I can die. :')



2 comments:

Huda Diaz said...

ada la orang peduli. haha
aku tak pack, tapi tetap penat, sebab aku rasa aku makin teruk. TT_TT

Maicher said...

aku pun. macam mana la nak semangat balik ntah.