Friday, September 9, 2011

Samsung Galaxy Tab 10.1

Everyone's desire. I was included. If I were to choose iPad and this, I wouldn't think twice. I'll choose this. Tapi nak choose hapebende, nak beli pon tak mampu. zzz

Samsung galaxy tab 10.1 | As awesome as its look.

This tab is super great. I'm not lying. I've tested this. Masa balik kampung haritu, suma pakat dok buat kluaq hak depa. Dok main game apa suma. Pergh pergh. Gempak gemilang betol cousin aku.

And I don't let the opportunity flew like that. So, I did godek godek them. Muahahaha. Best. Sangat best.

Cuma apa yang tak best is, bila update status kat FB, it will shown as via mobile. Oh man, tak awesome la macam ni. Kalau pakai iPad, shown as via Ipad aite? Aiseh.


Begitu gempak sekali benda ini.

Terasa juga seperti ingin memiliki. Boleh je kalau betul betul determine. Pandai-pandai la save monthly allowance and all. Tapi bila fikir dengan bijaksana, cam tak praktikal. Nak guna untuk apa pon. Laptop dah ada kan. Memang kalau beli untuk fun fun je. Hew hew hew.

p/s: Aku okay kot korang. Tak down mana ah. Thanks for the concern btw.

:)

Bui-bui.

15 comments:

caliph shuriken said...

pnah plan nk beli tab ni tapi ntah laa.. maybe dh terlalu selesa guna lappy jaa utk on9, huh...

Maicher said...

best kot on9 pakai tab. tengah tengah jam bleh browse tenet.

gempak I tell ya!

caliph shuriken said...

*loading shout x kuar, so sy reply sini ek..
bole jaa nk tnya basic2 pasal Os tu, mana2 ilmu yg tau sy kongsi ok ^^

Maicher said...

okay great! thanks kawan!

:)

Ninie said...

Waahhhh!! Maicher, ada kejutan utk anda. Check kt sini ek!! harap awk suka...

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/tablet-pc-for-sutera-kasih-and-maicher.html

Maicher said...

thanks sis ninie^^

really like it
:)

Mohd Izzar said...

yeah..klu nk beli benda ney.. jual la laptop tu..hoho

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

yeah .sangat gempak .hee:)

iszieylyanziy said...

wah,,,cam best jek!

sofea.rain said...

untungla ade org bagi kartun cikgu comel...~

syahirooAhmad said...

ehh. aku penah dengar yang 7.7.. betul ke?

Maicher said...

@opie.
hew hew hew

@syahir.
err, 7.7? taktau plak aku. as far as I know, takde. 8.9 je lah yang satu lagi. previous version punyeee.

dhiera said...

tak mampu nak beli..sobs
tapi sangat awesome la galaxy tab ni!!!

cha zainol said...

yah. sangat gempak gemilang kot aku punya nephews. semua pon sibuk tayang yang dorang. tunggu lah nanti aku ngorat kau. dapat lah aku satu kan? haha :))

Maicher said...

@cha zainol.
nak sploh pon boleh. HAHA